Aankomst
06 Augustus 2012 | Oeganda, Bulenga
Door: Amarenske en Riemke
06 Augustus 2012 - 10:48
Liisa:
Fijn om te horen dat jullie veilig aangekomen zijn!!!
Goede reis verder. -
06 Augustus 2012 - 11:22
Bennie:
Maak er een goede ervaring van.Groetjes uit Finland -
06 Augustus 2012 - 13:41
THB:
Hallo reizigers,
Fijn te horen dat de reis tot op heden zo voorspoedig verloopt, houden zo !!!
Heel veel succes verder en we vinden het fijn jullie zo te volgen.
Groetjes and a big Hug!!
Tjitte, Hieke, Berrit. -
06 Augustus 2012 - 13:55
Alida Sieperda:
Mooi om te hearen dat de reis goed ferrûn is!
Meitsje der in mooie tiid fan.
"De moesson" is hier begonnen..
06 Augustus 2012 - 14:58
Epke Van Der Meulen:
Fijn te horen dat jullie een goede reis hebben gehad we houden jullie reisverslag in te gaten
Veel succes en plezier daar,
Groeten van de Camping Strandheem!
Klaas, Epke , Jasiena, Fimke, Ylse en Rixt
06 Augustus 2012 - 15:47
Wendy:
Leuk! Ik kan de 'reis' volgen. Zet hem op daar. veel plezier en succes. Groetjes Arjan, Wendy, Roy, Bas en Lynn -
06 Augustus 2012 - 16:12
Klaas Dirk En Minke:
Leuk om jullie zo te volgen! Wij zijn momenteel in Italië ! Fijn te horen dat jullie Goed zijn aangekomen. Groetjes Klaas Dirk , Minke , berber en Rimmer -
06 Augustus 2012 - 20:48
Gooitzen En Jellie De Bos:
Fijn om alles hier in Holland te kunnen volgen, veel succes en ook plezier toegewenst -
06 Augustus 2012 - 21:07
Jannie Van De Berg Blokker:
We wensen jullie een hele bijzondere en fijne tijd met z'n allen in Oeganda. Allemaal goed aangekomen.en we blijven op de hoogte -
06 Augustus 2012 - 21:13
Piet En Anneke:
Blij dat de reis goed is verlopen.
Fijn dat we zo op de hoogte kunnen blijven.
Het ga jullie goed de komende weken.
Groeten van Piet Anneke Brouwer- Sieperda.
06 Augustus 2012 - 22:08
Fam Vd Heide - Leppedyk:
Nooit geweten dat het www zo mooi was. Nu reizen we op afstand met jullie mee. Succes met deze bijzondere missie! Het ga jullie goed. Groetjes van ons allen. -
06 Augustus 2012 - 22:39
Fimke, Ylse En Rixt:
Fijn te lezen dat alles ok is!
In dikke tut fan us!!!
07 Augustus 2012 - 08:19
Tj En P.:
Mei sa folle reactie's sille jim nea ûnwennich wurde, ek als soene jim dat graach wolle, :-)
De ûnderfining is de bêste leermaster.
En wy binne benijd nei jim ûnderfining.
Oant letter.
Tjisse en Pietsje -
07 Augustus 2012 - 12:17
Kees, Trudy, Kaz En Twan:
Hey Akkrummers en Nessers!
Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Nu staan jullie voor een periode van drie weken die je hele leven niet meer zult vergeten. wij wensen jullie heel veel succes, gezondheid en een prachtige periode toe. Keep the good work up!!
Liefs van Kees, Trudy, Kaz en Twan -
07 Augustus 2012 - 17:53
Danique:
He hallo mensen in Oeganda. Jullie leveren een superprestatie. Maar ik wil jullie even laten weten dat ook onze Epke een superprestatie heeft geleverd: GOUD!!! Dus zet m op daar in Oeganda, dan verdienen jullie ook goud. Lieve groetjes Danique en Kim -
07 Augustus 2012 - 21:35
Froukje Sieperda:
Hoi omke Bertus en Ankje,
Veel succes in Oeganda!
Wij zijn weer terug uit Italië.
We blijven op de hoogte via deze site.
Groetjes uit Tzum.
08 Augustus 2012 - 11:38
Fam Fox-vd Laag:
Leuk om jullie zo te kunnen volgen. Veel succes gewenst daar en voraal voor Mette de groeten van Yasmijn...
Martin, Ageeth en Yasmijn -
08 Augustus 2012 - 15:10
Douwe Wiebe:
Mooi dat de reis goed verlopen is! Veel plezier en een mooie en bijzondere tijd gewenst in Oeganda! Ben erg benieuwd naar al jullie belevenissen en zal dan ook geregeld even op de site kijken.
Groeten,
Douwe Wiebe -
08 Augustus 2012 - 21:46
Johannes En Jaike Terpstra:
Hallo oeganda groep, fijn dat de start van jullie reis goed is verlopen. Wat zullen jullie veel indrukken daar opdoen in Oeganda. Dat wij dat wat kunnen volgen via internet is prachtig. Veel succes daar met jullie missie en we hopen gauw weer wat van jullie te horen.
Groet, Joh.& Jaike. -
08 Augustus 2012 - 23:24
Alida Sieperda:
Vanavond 8 augustus 20.30 uur gesproken met Bertus en Ankje
Het gaat allemaal goed daar in Oeganda!!
Het was er al flink donker. Ze waren bezig met selecteren van de meegenomen kleren, morgen komen er kinderen om ze op te halen.
Vanochtend waren ze net als gisteren aan het metselen geweest, dit verliep vandaag al wat vlotter.
Binnen in het lokaal moeten er muren aangesmeerd worden, gaten in de vloer gedicht worden en daarna kunnen ze gaan verven. Nog genoeg werk in het vooruitzicht.
Vanmiddag zijn ze bij iemand geweest die op weeskinderen past, er zijn kleren, suiker en zout overhandigd.
Vanavond lekker gegegeten, pannekoeken met eieren en brood.
Giet oan't no ta bêst sa te hearen.. -
11 Augustus 2012 - 22:37
Petra:
hallo bertus en nichtje ankje in kampala, fijn om iets te lezen over jullie wel en wee daar.het is vast iets speciaals om zo een steentje bij te kunnen dragen aan de mensen daar en de kinderen etc. goed om jullie reis zo te mogen volgen.... zo te lezen is er nog best wel wat werk te doen . groetjes